Ed Verhoeff ontmoet Joost Lijbaart en Wolfert Brederode

Ed Verhoeff ontmoet Joost Lijbaart en Wolfert Brederode

18 november in de Regentenkamer, Den Haag

Na een recent concert waarbij Ed Verhoeff als gast werd uitgenodigd door het duo Joost Lijbaart/Wolfert Brederode, wilde hij deze succesvolle wederontmoeting met zijn oud-studiegenoten een vervolg gev.....meer »»

Trio Van Binsbergen, Offermans, Sun

‘Songs Without Words’ Tour

Na de succesvolle tournee met de opera Over De Bergen treedt de experimentele Nederlandse gitariste Corrie van Binsbergen in november aan met een kleiner gezelschap: haar nieuwe Trio Van Binsbergen, O.....meer »»

Rory de Kievit wint Steve Vai Contest

Jonge Zuid-Hollandse gitarist overtuigt Steve Vai

Na een zinderende finale werd gitarist Rory de Kievit uitgeroepen tot winnaar van de Steve Vai Naked Tracks-wedstrijd, georganiseerd door NTR/Radio 6 en Gitarist. De jury bestond uit Co de Kloet (crea.....meer »»

Jazzrock & fusion deel 3

Audio bij workshop Gitarist 236

Op pagina 54 t/m 57 van Gitarist 236 van november 2010 vind je het derde en laatste deel van de workshop ‘Jazzrock & fusion’. Gitarist geeft je in deze serie tien concepten om de geheimen van fusion t.....meer »»

Capo software voor Mac

Handig nummers uitzoeken met Capo 2

Zoek je wel eens nummers uit en heb je een Apple Mac computer? Dan kan de Capo 2 software hierbij een handig hulpmiddel zijn......meer »»

65amps Red Line London Pro

Betaalbare boetiekversterker

Zoals gebruikelijk bij een boetiekmerk bouwt 65amps versterkers van hoge kwaliteit met een bijpassend prijskaartje. Met de nieuwe Red Line-serie maakt 65amps het eindproduct door een paar slimme aanpa.....meer »»

Elektrische Gitarist vertelt over zijn leermethode

Elektrisch Gitarist Dries Pottevijn vertelt in de volgende video hoe hij in nog geen 2 jaar tot een behoorlijk gevorderd niveau kwam op de gitaar:.....meer »»

Fender Blacktop Series

Fender komt met humbuckerserie

Hét singlecoilmerk bij uitstek komt met een nieuwe reeks humbuckergitaren. De Fender Blacktop-serie bestaat uit vier modellen: een Stratocaster, Telecaster en Jaguar die zijn uitgerust met twee Fender.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken