De Koninck Bluesfestival Delft

De Koninck Bluesfestival Delft

Twaalfde editie op 5 en 6 februari

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 februari vindt voor de twaalfde keer het De Koninck Bluesfestival Delft plaats. Op donderdagavond 4 februari zullen de Belgische Seatsniffers als officiële opener alvast het.....meer »»

Jazzy blues deel 2

Audio bij workshop Gitarist 227

Op pagina 64 t/m 67 van Gitarist 227 van februari 2010 vind je het tweede deel van de workshop ‘Jazzy blues’. Leer hoe je verfijning en variatie in je versleten pentatonische licks kunt aanbrengen doo.....meer »»

Gitaarbeurs Groesbeek

Veertiende editie op zondag 28 februari

De veertiende editie van de Gitaarbeurs Groesbeek vindt plaats op zondag 28 februari a.s. en biedt wederom een zeer gevarieerd aanbod aan nieuwe en gebruikte gitaren, basgitaren, versterkers, randappa.....meer »»

Nieuwe Vox gitaren

Veelzijdige opvolgers van de Virage

Anderhalf jaar geleden testten we de Vox Virage (Gitarist 210), het eerste gitaarmodel van Vox in 25 jaar. We waren zeer te spreken over de twee uitvoeringen van de Virage, gebaseerd op de ES- 335, zo.....meer »»

Dringend gezocht lead gitarist

Groepje Lokeren, met eigen repetitieruimte en materiaal......meer »»

Noorse jazz gitarist Lage Lund zat. 9 jan. in R'dam!

Lage Lund / Will Vinson Quartet.....meer »»

Ed Verhoeff presenteert 'Slow Food'

Video's van de akoestische jazzgitarist met band

In Gitarist 226 lees je het interview met Ed Verhoeff over zijn nieuwe album 'Slow Food'. In dit Extra-artikel vind je video's van de hele band tijdens de cd-presentatie, inclusief een drumbattle tuss.....meer »»

Elektor Audio Special versterkerbouw

Zelf een buizenversterker bouwen?

Het internationale elektronicatijdschrift Elektor heeft zijn vierde Audio Special uitgebracht voor zelfbouw van versterkers en luidsprekers. In deze honderd pagina’s tellende editie vind je een aantal.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken