Gibson kondigt Authentic Hendrix gitaren aan

Gibson kondigt Authentic Hendrix gitaren aan

Gibson heeft een nieuwe Jimi Hendrix signature gitaarlijn aangekondigd. Niet de Flying V waar de gitarist op speelde tijdens het Isle of Wight festival, zelfs niet de SG waar hij kort mee flirtte. De .....meer »»

Haagse Popweek

Optredens, projecten, debatten en seminars

Vijfenzeventig bands en artiesten, showcases en seminars. Van 15 t/m 24 oktober vindt de negende Haagse Popweek plaats, uitgerekt tot tien dagen. De focus ligt dit jaar vooral op projecten en samenwer.....meer »»

Max Guitar viert 5-jarig bestaan

Jubilerende gitaarwinkel geeft Gibsons weg

De Gibson Custom Shop Tourbus rijdt zaterdag 26 september langs bij Max Guitar in Den Haag. De gitaarwinkel viert zijn vijfjarig bestaan met het weggeven van een Gibson SG, Les Paul en ES-335. .....meer »»

Anton Goudsmit is blonde Gretsch Countryclub kwijt

Amsterdamse jazzgitarist vraagt om hulp

Gitarist ontving een e-mail met noodkreet van de Amsterdamse jazzgitarist Anton Goudsmit (o.a. New Cool Collective, The Ploctones), die afgelopen weekend zijn blonde 1972 Gretsch Countryclub kwijtraak.....meer »»

Face Tomorrow neemt afscheid van gitarist

Nieuw album begin 2010

Na een zomer lang spelen op festivals, in het kader van hun ‘In The Dark’ tour, gaan de heren van Face Tomorrow dit najaar verder met een clubtour. Deze shows zijn tevens de laatste kans om de band te.....meer »»

Unsigned Project zoekt singer-songwriters

Jubileumeditie voor muzikale springplank

Het Unsigned Project zoekt nieuw singer-songwritertalent. Met dit concept van Muziek Centrum Nederland krijgen jonge, veelbelovende artiesten de kans om hun droom waar te maken......meer »»

Line-up Persistence Tour 2009 compleet

Voorverkoop tickets begint 16 september

Vandaag begint de voorverkoop van Persistence Tour 2009, het jaarlijks terugkerende muziekfeest voor liefhebbers van metal, punk, hardcore en metalcore dat op zondag 29 november gehouden wordt......meer »»

Rock ‘n’ Roll Highschool gaat internationaal

Europese muziekindustrie onder de loep

Het nieuwe Rock ‘n’ Roll Highschool magazine ligt weer in de schappen, en dit keer niet alleen in Nederland. De derde editie van het magazine - dat ondertussen gerust een boekwerk mag worden genoemd -.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken