Gretsch Streamliners nu ook met P-90 elementen

Gretsch Streamliners nu ook met P-90 elementen

Semi-hollow gitaren uitgerust met FideliSonic 90s

Je vindt de nieuwe pick-ups in de G2655 en de G2622 uit de betaalbare Streamliner serie. Deze gitaren zijn ook verkrijgbaar in een versie met een tremolosysteem van Bigsby......meer »»

Zappa's beste gitaartracks volgens Steve Vai, Mike Keneally, Guthrie Govan en andere kenners

Extra artikel bij de feature in Gitarist 363, juni 2021, vanwege Zappa, the movie

De 3-cd box Shut Up 'N Play Yer Guitar kwam precies 40 jaar geleden uit, Zappa ’88: The Last U.S. Show komt op 18 juni uit en een dag eerder gaat de documentairefilm Zappa in première in de bioscoo.....meer »»

Tash Sultana laat zich niet in een hokje stoppen

Video en audio bij het interview in Gitarist 363

Met een miljard streams op zak combineert singer-songwriter Tash Sultana jazz, soul en pop op een briljant nieuw album, onderwijl gitaarspelend in een band met wortels in classic rock en blues. In Git.....meer »»

Video bij de Fender test in Gitarist 363

De 75th Anniversary Telecaster is een moderne Tele die doet wat hij moet doen

De test van de Fender 75th Anniversary Telecaster uit Gitarist 363, juni 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Open podium: Ed Sheeran - Shape Of You

Audio bij de workshop in Gitarist 363

In Gitarist 363, juni 2021 vind je akkoorddiagrammen, akkoordenschema, tekst en licks bij deze workshop. Leer de tips, trucs en technieken van ’s werelds populairste singer-songwriter, met tabulatuu.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 363

In Gitarist 363, juni 2021 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsnivea.....meer »»

Bertolf: van bluegrass tot Beatles

Video en audio bij het interview in Gitarist 363

Bertolf Lentink heeft twee gezichten. Aan de ene kant is hij een rootsmuzikant met een voorliefde voor bluegrass, aan de andere kant een songschrijver in de traditie van The Beatles. In Gitarist 363, .....meer »»

Release van de week: Mdou Moctar - Afrique Victime

Vandaag verschenen: 21 mei 2021

Een album met de omschrijving “Sahararock meets de gitaarstijl van Van Halen”, daar wilden we meer over weten. Mdou Moctars fusie van muzikale culturen is intrigerend, zijn gitaarspel prachtig......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken