De Fano Oltre-serie biedt tientallen afwerkingsopties

De Fano Oltre-serie biedt tientallen afwerkingsopties

Je hebt de keuze uit pickups, slagplaten en knoppen en een puntgave of relic afwerking

Fano Guitars heeft de geheel nieuwe Oltre Series onthuld, een reeks in Amerika gebouwde elektrische gitaren met zeer veel customopties die de Standard Series van het merk vervangt......meer »»

Twee nieuwe gitaren van The Dude

...en van Breedlove

Breedlove brengt twee Jeff Bridges signature gitaren uit in de Organic Collection. En dat houdt in dat er alleen duurzame materialen zijn gebruikt......meer »»

Release van de Week: Nouveau Vélo - Bogland

'Jangly' indiepop

Vanaf het moment dat Nouveau Vélo voor het eerst van zich liet horen in 2012, is het een lieveling van indiekids en liefhebbers van ‘jangly’ gitaarpop. Vandaag komt hun derde album uit - vernoemd.....meer »»

Video bij de Taylor test in Gitarist 356

Taylor Grand Theater: volwaardige kleine ‘grote’ gitaar

De test van de Taylor GTe Grand Theater uit Gitarist 356, november 2020 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Video bij de Heritage test in Gitarist 356

Kan de Heritage H-535 de vergelijking doorstaan met zijn iconische inspiratiebron?

De test van de Heritage H-535 uit Gitarist 356, november 2020 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken. .....meer »»

Workshop rock ‘n’ roll- en surfinstrumentals door BJ Baartmans in videoserie StageCoach Sessions

Rock ‘n ‘roll-, surf- en spaghettiwestern-instrumentals in 10 video's en met tabs

In de zevende aflevering van StageCoach Sessions reizen we mee met The Space Age Travellers, een instrumentale band rondom snarenvirtuoos BJ Baartmans. Zij brengen rock ‘n ‘roll, surf, jive en spa.....meer »»

Jamtrack: Amerikaanse punk

Audio bij de workshop in Gitarist 356

In Gitarist 356, november 2020 vind je de noten, tabs en akkoordenschema bij deze workshop. Dacht jij dat punk in 1977 in Engeland begonnen was? Dan heb je het mis; denk daar maar eens over na terwijl.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 356

In Gitarist 356, november 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken