Video bij de Eastman test in Gitarist 355

Video bij de Eastman test in Gitarist 355

De SB55/v is Eastmans eerbetoon aan de Les Paul Junior

De test van de Eastman SB55/v uit Gitarist 355, oktober 2020 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 355

In Gitarist 355, oktober 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsni.....meer »»

Workshop neo-soul gitaar en productie door Rory Ronde in videoserie StageCoach Sessions

Neo-soul Gitaar & Neo-soul Productions in 16 video's, met tabs en (backing)tracks

In de zesde aflevering in onze serie StageCoach Sessions presenteren we deze keer gitarist, bandleider en producer Rory Ronde, die aan de hand van twee songs uitlegt hoe hij een neo-soul gitaarpartij .....meer »»

Video bij de Fender test in Gitarist 355

Is de American Acoustasonic Stratocaster iets anders dan zijn Tele-voorganger?

De test van de Fender American Acoustasonic Stratocaster uit Gitarist 355, oktober 2020 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Eventide Blackhole reverb als stand-alone pedaal

Galm zo groot als de kosmos

Het veelzijdige Blackhole pedaal heeft twee soorten oneindige reverb, diverse klankopties en talloze presets......meer »»

Mateus Asato krijgt signature overdrive

Jackson Audio El Guapo

Het Amerikaanse Jackson Audio brengt met de El Guapo een signature overdrive uit voor gitarist Mateus Asato. Nou ja, overdrive is wat te kort door de bocht, het is een zeer uitgebreid pedaal met een v.....meer »»

Nieuwe in-ears van Ears4U

Stage-serie - ook optisch op maat

Gehoorbescherming en volumebeperking worden steeds belangrijker in de muziekindustrie, en het aanbod aan in-earmonitors steeds groter. Het Nederlandse Ears4U introduceerde onlangs de Stage-serie: vier.....meer »»

De revolutionaire Circle Guitar

Je hoeft zelf geen snaren meer aan te slaan

Meestal zijn nieuwe gitaren toch redelijk conservatief gebouwd. Een afgerond hoekje hier, een nieuw element daar, in die categorie zitten de meeste vernieuwingen. Maar af en toe wordt er een totaal ni.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken