Release van de Week: Pink Floyd -  The Dark Side Of The Moon 50th Anniversary boxset

Release van de Week: Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon 50th Anniversary boxset

Vandaag verschenen: 24 maart 2023

Pink Floyds 'The Dark Side Of The Moon' uit 1973 is een van de meest iconische en invloedrijke albums ooit en blijft wereldwijd nieuwe fans vinden. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum brengt War.....meer »»

Goed bezochte Vintage Guitar Show Veenendaal

Standhouders uit heel Europa tonen al hun moois op deze internationale vintagebeurs

Op de Vintage Guitar Show in Veenendaal was het afgelopen zaterdag weer gezellig druk. Gitaristen uit alle windstreken struinden over de gangpaden op zoek naar bijzondere gitaren, versterkers en effec.....meer »»

Release van de Week: Vreemde Kostgangers - Mist

Vandaag verschenen: 17 maart 2023

Vandaag is het derde en laatste album van Vreemde Kostgangers uitgebracht via Exelsior Recordings: Mist. Het is een introspectief album met 13 nummers, waarin Boudewijn de Groot, Henny Vrienten en Geo.....meer »»

Sound Track is terug: schrijf je in voor de derde editie

Inschrijven tot mei - spelen vanaf oktober - finales op 9 december

Na twee vruchtbare edities gaat binnenkort Sound Track weer van start. Je kan inschrijven tot 28 mei! Sound Track is not your average muziekwedstrijd, het is méér. Wie zich inschrijft maakt namelijk.....meer »»

Muziekdocumentairefestival IN-EDIT 2023 gaat 13 april van start

Eerste films bekendgemaakt voor vijfde editie van 13 t/m 23 april in De Melkweg Amsterdam

De vijfde editie van IN-EDIT wordt dit jaar van 13 t/m 23 april georganiseerd in De Melkweg Amsterdam. In de weken na 23 april zal een selectie van het programma met "films from the backstage" te zien.....meer »»

Release van de Week: Jimmy Diamond - You Radiate

Vandaag verschenen: 10 maart 2023

Vandaag brengt Jimmy Diamond, de band van gitarist en zanger Jim Zwinselman zijn eerste album uit via Exelsior Recordings. Het is het resultaat van een intensieve studioperiode die de band anderhalf j.....meer »»

Release van de Week: Kong - Traders Of Truth

Vandaag verschenen: 3 maart 2023

'Traders Of Truth' is het eerste Kong-album sinds 2014. Maar alle muzikale ontwikkelingen die er sindsdien plaats hebben gevonden ten spijt: de originele, uiterst creatieve muziek van de Amsterdamse i.....meer »»

Release van de Week: Robin Scherpen – For The Unseen

Vandaag verschenen: 24 februari 2023

Vandaag is het eerste soloalbum van klassiek gitarist en componist Robin Scherpen uitgekomen. De vaste gitarist van Herman van Veen verrast met een album vol melancholische melodieën waarin de potent.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken