John Petrucci's 8-snarige Signature op volgende Dream Theater

John Petrucci's 8-snarige Signature op volgende Dream Theater

Mijn 8-snarige Ernie Ball Majesty is geweldig inspirerend

Dream Theater is hard bezig met een nieuw album. Na de onthulling van hun plannen vorig jaar, heeft John Petrucci bevestigd dat hij van de gelegenheid gebruik maakt om bij de opnamen zijn gloednieuwe .....meer »»

Nu live: zoom-event De legacy van Jimi Hendrix

Nog meedoen, vragen stellen, meeluisteren: vraag de zoom-link op!

Zojuist is het zoom-event De legacy van Jimi Hendrix begonnen. Stel je vragen. luister mee naar Vedran Mircetic (De Staat), Kees Lewiszong (Navarone), Pablo van de Poel (DeWolff), Jerome Hol (Hans Dul.....meer »»

Cory Wong in zijn eigen muziekshow op Youtube

Cory and the Wongnotes in 8 episodes

Cory Wong zit bepaald niet stil. Na de acht albums in 2020, is hij aan de slag gegaan met een heuse eigen comedyshow, met in de studio zijn complete bigband, gelardeerd met tal van sketches die vooral.....meer »»

Release van de week - Epica - Omega

Vandaag verschenen - 26 februari 2021

Met hun drukke wereldwijde tourschema’s en tot in de puntjes verzorgde albums is de symfonische metalband Epica uitgegroeid tot een van de hardst werkende bands van de Benelux. Voor hun achtste stud.....meer »»

Slash - Gitarist van het jaar Wereld - Gitarist Poll Awards 2021

Uitslag van de Gitarist Poll - Bijna 4000 lezers van Gitarist hebben gestemd

Slash is door de lezers van Gitarist gekozen tot Gitarist van het jaar! Bijna 4000 lezers van Gitarist en bezoekers van Gitarist.nl hebben gestemd in de verkiezingen voor de Gitarist Poll Awards 2.....meer »»

Richard Hallebeek - Gitarist van het jaar Benelux - Gitarist Poll Awards 2021

Uitslag van de Gitarist Poll - Bijna 4000 lezers van Gitarist hebben gestemd

Richard Hallebeek is door de lezers van Gitarist gekozen tot Gitarist van het jaar! Bijna 4000 lezers van Gitarist en bezoekers van Gitarist.nl hebben gestemd in de verkiezingen voor de Gitarist P.....meer »»

The Lyrics: 1956 to the Present

Boek met teksten van McCartney

Een autobiografie schrijven lukt hem niet, maar de songs blijven komen. En misschien zeggen die wel net zoveel over Paul McCartney? Zijn teksten komen nu dan ook uit in boekvorm......meer »»

George Kooymans - Pop/rockgitarist van het jaar Benelux - Gitarist Poll Awards 2021

Uitslag van de Gitarist Poll - Bijna 4000 lezers van Gitarist hebben gestemd

Bijna 4000 lezers van Gitarist en bezoekers van Gitarist.nl hebben gestemd in de verkiezingen voor de Gitarist Poll Awards 2020! Tussen 10 en 25 februari maken we de uitslagen bekend van deze 11de edi.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken