Release van de week: Arjen Lucassen's Supersonic Revolution - Golden Age Of Music

Release van de week: Arjen Lucassen's Supersonic Revolution - Golden Age Of Music

Vandaag verschenen: 19 mei 2023

Voor zijn nieuwe project Supersonic Revolution zoekt Arjen Lucassen het voor de verandering niet in grootse, gelaagde arrangementen. ‘Golden Age Of Music’ is zijn eerbetoon – met een knipoog –.....meer »»

Wild Romance brengt Shpritsz integraal

En een award voor Hollestelle

Het is dit jaar 45 jaar geleden dat Sphritsz van Herman Brood & His Wild Romance werd uitgebracht en dat is een zeer goede reden voor The Wild Romance om dit album integraal uit te voeren tijdens de k.....meer »»

Release van de week: Therapy? - Hard Cold Fire

Vandaag verschenen: 5 mei 2023

Ieder album van het Noord-Ierse Therapy? vindt weer een andere balans tussen punk, alternatieve rock en metal. Op hun zestiende album, ‘Hard Cold Fire’, keren echter ook de popmelodieën terug waa.....meer »»

Release van de week: Rodrigo y Gabriela - In Between Thoughts... A New World

Vandaag verschenen: 21 april 2023

De sounds op het nieuwe album van Rodrigo y Gabriela zijn misschien verrassend. Toch is 'In Between Thoughts...A New World' een logische volgende stap in het oeuvre van het Mexicaanse akoestische gita.....meer »»

Release van de week: Metallica - 72 Seasons

Vandaag verschenen: 14 april 2023

‘72 Seasons’ is het eerste Metallica-album in zesenhalf jaar en een soort jublieumalbum, aangezien debuutalbum ‘Kill ‘Em All’ dit jaar veertig jaar oud is. De Amerikaanse metallegende presen.....meer »»

Release van de week: Paul Gilbert - The Dio Album

Vandaag verschenen: 7 april 2023

'The Dio Album' is Paul Gilberts eerbetoon aan Ronnie James Dio, misschien wel de beste hardrock- en heavymetalzanger aller tijden. Bij gebrek aan een zangstem die er goed genoeg voor is, moet Gilbert.....meer »»

Release van de week: Altın Gün - AŞK

Vandaag verschenen: 31 maart 2023

Vandaag brengt de Amsterdamse band Altın Gün hun vijfde studioalbum uit op Glitterbeat Records. Op AŞK keert de band terug naar de jaren zeventig Anatolische folkrock sound die de eerste twee album.....meer »»

Noorder Gitaardag terug na twee jaar

Gitaarliefhebbers kunnen 15 april weer naar Zuidbroek voor een show vol gear en optredens

Zaterdag 15 april vindt alweer de tiende editie van de Noorder Gitaar Dag plaats. Na een afwezigheid van twee jaar door corona is de beurs terug van weggeweest. Met onder meer nieuwe producten, vintag.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken