Juli-editie Gitarist nu in de winkel - overal in Nederland en België!

Juli-editie Gitarist nu in de winkel - overal in Nederland en België!

Pf bestel deze editie in onze webshop Muziekmagazines.nl

We hebben - al zeggen we het zelf - weer een mooie editie Gitarist gemaakt! Nog geen abonnee, check dan de aanbiedingen op Muziekmagazines.nl - natuurlijk vinden we het tof als je abonnee wordt! Maar .....meer »»

Release van de week: Emily Wolfe - Outlier

Vandaag verschenen - 25 juni 2021

Met haar tweede album ‘Outlier’ slaat Emily Wolfe een andere muzikale richting in, weg van de bluesrock. “Ik wil goedgemaakte rocksongs creëren met een gepolijste popproductie, maar wel trouw a.....meer »»

Lees Gitarist op je mobiel, tablet, of laptop

De digitale editie van Gitarist vind je via Magzine of Readly

Gitarist kun je in de App Store en Google Play als digitale editie vinden via de apps Readly en MagZine. Voor slechts 3,49 per editie of tegen aantrekkelijke 'all you can read' abonnementsprijzen. .....meer »»

Release van de Week: Helloween - Helloween

Vandaag verschenen: 18 juni 2021

Een titelloos zestiende album. Niet veel bands doen dat. Voor de Duitse powermetallegende Helloween is dit album echter een nieuwe start. Gitarist en mede-oprichter Kai Hansen keerde in 2016 na bijna .....meer »»

inJazz presenteert streams van 8 Nederlandse jazzacts

23 en 24 juni vanuit LantarenVenster, Bimhuis, TivoliVredenburg en Paradox

Na de livestreams van vorig jaar juni, zal inJazz dit jaar een serie vooraf opgenomen concerten streamen, 16 in totaal, vanaf de eigen website en alle relevante socials. Dat gebeurt in de avonduren va.....meer »»

Release van de Week: Julian Lage - Squint

Vandaag verschenen: 11 juni 2021

Julian Lage debuteert met zijn achtste studioalbum op het prestigieuze Blue Note label. Hij nam het album met zijn trio op in Nashville in de zomer van corona en rassenrellen......meer »»

Release van de Week: Paul Gilbert - Werewolves Of Portland

Vandaag verschenen: 4 juni 2021

Paul Gilbert is een van de populairste shredders van de muziekwereld, maar hij is veel meer dan dat. Op zijn zestiende studioalbum 'Werewolves Of Portland' bewijst hij echter nog maar eens hoe veelzij.....meer »»

Release van de Week: Bertolf - Happy In Hindsight

Vandaag verschenen: 28 mei 2021

Toen vorig jaar de eerste lockdown zijn lange schaduw over het land uitrolde, betekende dit voor Bertolf Lentink aanvankelijk een creatieve zegen. De Zwolse rasmuzikant zag in de jaren daarvoor het le.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken