Musikmesse Frankfurt en ProLight + Sound uitgesteld vanwege Coronavirus

Musikmesse Frankfurt en ProLight + Sound uitgesteld vanwege Coronavirus

SuperBooth gaat dit jaar ook niet door

De angst voor het Coronavirus ofwel Covid-19 zorgt overal voor veel onrust, ook voor wat betreft grote evenementen waarbij mensen uit de hele wereld samenkomen. De Musikmesse Frankfurt/Pro Light + Sou.....meer »»

Tommy Emmanuel gitaar van Larrivee

De C-03R-TE is een 12-fretter met cutaway

Tommy Emmanuel wordt vooral geassocieerd met Maton, des te verrassender is het dat de Canadese akoestische gitaarbouwer LarrivĂ©e een custommodel voor de Australische virtuoos aangekondigt......meer »»

Schrijf je in voor deelname aan De Grote Prijs van Nederland - deadline 31 maart

Op zoek naar 'de beste live act van Nederland'

Bands, hiphop acts, singer-songwriters en elektronische acts kunnen zich aanmelden voor de Grote Prijs van Nederland 2020, de langstlopende landelijke popmuziekcompetitie van ons land voor muzikanten .....meer »»

IM Simon Posthuma

Brein achter The Fool overleden

De The Fool SG, de bijzondere beschilderde Gibson die Clapton in Cream gebruikte, is een van de bekendste gitaren ooit. En daar hoorde een eveneens beschilderde Fender Bass VI bij van Jack Bruce en ee.....meer »»

Galmfeest

Electro-Harmonix Oceans 12: het enige reverbpedaal dat je ooit nodig zult hebben?

Als je dacht dat de Oceans 11 van Electro-Harmonix het laatste woord was op het gebied van galmpedalen, dan hebben we een verrassing voor je: het New Yorkers effectbedrijf heeft de lat nog hoger geleg.....meer »»

Release van de week: Leif de Leeuw Band - Where I'm Heading

Vandaag verschenen - 28 februari 2020

Leif de Leeuw staat op de cover van ons zusterblad Gitarist (waar hij door de lezers werd uitgeroepen tot Gitarist van het jaar), hij deed een uitgebreide videofeature voor onze Aquarium Sessions, en .....meer »»

Voor esotherische buien: de Hologram Electronics Microcosm

Van de makers van de Infinite Jets

Hologram Electronics heeft zijn nieuwste radicale effectpedaal, de Microcosm, onthuld......meer »»

Ton Voerman overleden

Icoon van de muziekindustrie

Ton Voerman is 9 februari overleden op 74-jarige leeftijd. Hij was een markante man, die veel heeft betekend voor de muziekindustrie in de Benelux. Voerman Amersfoort is het distributiebedrijf dat hij.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken