Tiende Guitar Experience komt eraan

Tiende Guitar Experience komt eraan

Tweede voorronde Dutch Guitar Awards

Guitar Experience wordt 31 oktober alweer voor de tiende keer gehouden in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Naast de presentaties, workshops en optredens is er dit keer ook de voorronde.....meer »»

AmsterBASS

Amsterdams feestje voor bassisten

Iedereen met een zwak voor ‘laag’ moet 30 en 31 oktober vrijhouden in de agenda. In samenwerking met de European BassDay organiseert het Conservatorium van Amsterdam namelijk de eerste editie van het .....meer »»

Authentic Hendrix uitgesteld

Gibson verwijderd nieuwe gitaarlijn van website

Eerder meldde gitarist.nl de aankondiging van een nieuwe Jimi Hendrix signature lijn: Authentic Hendrix. Op de website van fabrikant Gibson is echter geen spoor meer van de gitaren te bekennen......meer »»

AC/DC 'Backtracks'

Special edition cd-box is ook gitaarversterker

De Australische hardrockband AC/DC brengt binnenkort een gelimiteerde box uit, genaamd ‘Backtracks’. De luxe uitvoering verschijnt in de vorm van een gitaarversterker die echt werkt......meer »»

Buma / Stemra trekt tarief terug

Geen kosten voor embedded files op websites

Buma / Stemra publiceerde op 1 oktober jl. haar tarieven voor 2010 voor gebruik van muziek op het internet. Onderdeel daarvan was het tarief voor niet-bedrijfsmatig muziekgebruik door middel van zogen.....meer »»

Le Guess Who? 2009

Undergroundfestival in Utrecht

The Tragically Hip, The Dodos, Patrick Watson, The Cave Singers en Lightning Dust zijn enkele van de namen die op het programma van Le Guess Who? 2009 prijken. Naast muziek vormen popfotografie, popjo.....meer »»

Acoustic Strings 2010 afgelast

Festival krijgt financiën niet rond

Na negen mooie jaren Acoustic Strings in het Hoftheater in Raalte zou de tiende editie van het festival plaatshebben in de Deventer Schouwburg, een prachtige nieuwe locatie. Financiële tegenvallers go.....meer »»

Eleven plug-in nu ook in rackvorm

Overal hetzelfde geluid

Opnemen én optreden met hetzelfde geluid is de wens van elke gitarist. Digidesign Eleven Rack doet een poging deze wens te vervullen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken