Phil Lynott: Songs For While I'm Away

Phil Lynott: Songs For While I'm Away

Documentaire over Phil Lynott in de maak.

Goed nieuws voor Thin Lizzy fans die geen geld hebben voor een signature Precision maar hun held wel op het grote doek willen zien, het komt eraan!.....meer »»

Release van de Week: Flying Horseman - Mothership

Vandaag verschenen - 12 juni 2020

Typerende sounds, springerige riffs en vette baslijnen, dat is wat we horen op de nieuwe release van Flying Horseman, de band van de illustere gitarist Bert Dockx......meer »»

The Ibanez Low-End Legion

Win een bas met de Bass Solo Contest 2020

Ook Ibanez denkt aan de thuis zittende muzikanten. Het Japanse merk komt daarom met The Ibanez Low-End Legion. Een internationale actie voor bassisten, waarbij jij meespeelt met een track en waarbij n.....meer »»

Music Man Mike Herrera StingRay

Seafoam Green en unieke knoppenwinkel

Ernie Ball Music Man introduceerde de Ernie Ball Music Man Mike Herrera StingRay Bass. De bas heeft wat bijzondere eigenschappen en is een droombas voor ons als magazine om te testen. Waarom? .....meer »»

Paranormale Squiers

7 nieuwe modellen in de Paranormal Serie

Fender heeft de Parallel Universe serie, waarbij specificaties van verschillende modellen door elkaar worden gehusseld. De nieuwe Paranormal serie van Squier lijkt daar wel wat op en bevat vergeten mo.....meer »»

Eerste overdrive in vier jaar van Walrus

5 klanken in een pedaal

In de vier jaar na het uitkomen van de 385 Overdrive, heeft Walrus Audio veel modulatie-, reverb- en delaypedalen uitgebracht, maar nu is er eindelijk weer een overdrive: de Ages. En niet zomaar een, .....meer »»

RIP Steve Priest

Sweet-bassist overleden

Steve Priest, oprichter, bassist en later ook zanger van the Sweet is op 72-jarige leeftijd overleden. We kijken terug op het leven en de muziek van de Brit......meer »»

Release van de week: Sloper - Sloper

Vandaag verschenen - 5 juni 2020

Rockdrumroyalty! Sloper, de nieuwe band van Mario Goossens en Cesar Zuiderwijk dook na de eerste succesvolle optredens, onder meer op Eurosonic, de studio in, met de ep Sloper als glanzend resultaat. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken