Niks dan licks

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 352

In Gitarist 352, juli 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsnivea.....meer »»

Jamtrack: drop-tuned progmetal

Audio bij de workshop in Gitarist 352

In Gitarist 352, juli 2020, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Stem je gitaar lager voor deze Jamtrack, geïnspireerd door de progmetalhelden......meer »»

Doe inspiratie op met de Made In Ableton Live videoserie

Negen artiesten laten hun producties van concept tot eindproduct zien

In de videoserie 'Made in Ableton Live' vertellen producers hoe ze een track maken, van het eerste idee tot aan het eindproduct. Deze videoserie van Ableton zorgt voor inspiratie en helpt je een 'writ.....meer »»

NAMM Show in januari gaat door

Zoveel mogelijk standhouders maar met belangrijke virtuele component

We waren natuurlijk reuze benieuwd of de NAMM show die jaarlijks in januari in L.A. plaatsvindt doorgang zou gaan vinden. De organisatie van de NAMM show laat nu weten dat de beurs in januari 2021 doo.....meer »»

Record opbrengst voor Kurt Cobain's MTV Unplugged gitaar

1959 Martin D-18E verslaat Black Strat van David Gilmour

Toen David Gilmour's Black Strat vorig jaar voor 3,8 miljoen dollar van eigenaar wisselde, was het de duurst verkochte gitaar ooit. Maar dat wereldrecord hield minder lang stand dan gedacht…De gemod.....meer »»

Akoestische Mooer amp

Tweekanaals akoestische versterker met veel extra's

Na de SD30 en SD75 (vorige maand getest in Gitarist) komt de Chinese gigant nu met de SD50A, een combo voor de akoestisch gitarist/zanger. .....meer »»

D'Angelico neemt Supro en Pigtronix over

Drie New Yorkse merken samen sterk

Gitaarmerk D'Angelico heeft bekend gemaakt dat het de aan elkaar verbonden versterker- en effectpedalenmerken Supro USA en Pigtronix heeft overgenomen......meer »»

Lemmy Kilmister Biopic

Film over het leven van Motorhead bassist in de maak.

Bassisten op het witte doek kunnen nog eens een gat in de markt zijn! Nadat eerder Phil Lynott werd aangekondigd is het nu aan Lemmy Kilmister......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken