Gitaarworkshop Vedran Mirčetić van De Staat, op Amsterdam Guitar Heaven 2022

Gitaarworkshop Vedran Mirčetić van De Staat, op Amsterdam Guitar Heaven 2022

Workshop Pedals & Sounds in Q-Factory Amsterdam

Er zijn weinig gitaristen in Nederland die zo goed bij het thema ‘Pedals & Sounds’ van Amsterdam Guitar Heaven passen als De Staat-gitarist Vedran Mirčetić. Naarmate de muziek steeds elektronisc.....meer »»

StageCoach Sessions videoserie - Jan Wouter Oostenrijk live, gitaarles en interview

Video's bij het artikel in Gitarist 381

In de alweer 13e aflevering van StageCoach Sessions zien we Jan Wouter Oostenrijk in twee nummers uit zijn soloshow op akoestisch gitaar en legt hij in een gitaarles voor zowel akoestische als elektri.....meer »»

Goedgekeurd door Hendrix

Video bij de test van de PRS HDRX 20 in Gitarist 381, december 2022

De compacte HDRX 20 is de jongste toevoeging aan de PRS HDRX versterkerreeks, die beoogt de iconische sounds van eind jaren zestig te reproduceren met verbeterde, betrouwbare componenten in een modern.....meer »»

Retro voor weinig

Video bij de test van de Guild Surfliner in Gitarist 381, december 2022

We kennen Guilds Newark St. Collection als een verzameling reproducties van bekende modellen. De laatste toevoeging, de Surfliner met zijn geschroefde hals, is een geheel nieuwe creatie. In Gitarist 3.....meer »»

Daar zijn ze weer!

Video bij de test van de Fender American Vintage II ’61 Stratocaster & ’51 Telecaster, Gitarist 381, december 2022

Fender maakt al Vintage Reissues sinds begin jaren tachtig. Sindsdien is er veel ten goede veranderd en deze nieuwe American Vintage II-modellen kunnen zelfs de vergelijking met de almachtige Custom S.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 381

In Gitarist 381, december 2022 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

Slipknot's Jim Root en Mick Thomson: “Metal kan nog alle kanten op!”

Video en audio bij het interview in Gitarist 380, november 2022

Het nieuwe Slipknot-album, ‘The End, So Far’, is het meest gedurfde tot nu toe - vol met het gebruikelijke geweld, maar ook experimenteel. In Gitarist 380, november 2022 nemen Jim Root en Mick Tho.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 380

In Gitarist 380, november 2022 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken