Masterclass én concert Matteo Mancuso op Bridge Guitar Festival zaterdag 1 juni

Masterclass én concert Matteo Mancuso op Bridge Guitar Festival zaterdag 1 juni

In de middag masterclass voor Yamaha, ’s avonds concert met zijn band

Hij is dé gitarist van het moment. Matteo Mancuso (27) oogst wereldwijd lof voor zijn waanzinnige innovatieve techniek. Hij combineert elementen van shred, jazz en klassiek in een complexe stijl, die.....meer »»

Matteo Mancuso: stijl en techniek

Audio bij de workshop in Gitarist 398, mei 2024

In het interview in Gitarist 398, mei 2024 gaan we samen met de nieuwe ster aan het het shred-firmament Matteo Mancuso nader in op diens stijl en techniek. In de aansluitende workshop kun je een aanta.....meer »»

Video bij de test van de Orange OR30

Sappige sounds - lees ook de test in Gitarist 398, mei 2024

Het heeft even geduurd, maar nu is er dan een nieuwe Orange amp, met fijne extra’s als een voetschakelbaar solovolume en een buizengelijkrichter. In Gitarist 398, mei 2024 kijken we wat deze 100 pro.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 398, mei 2024

In Gitarist 398, mei 2024 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsniveau.....meer »»

Yvette Terpstra: gitaren matchen en creatief bezig zijn

Video en audio bij het interview in Gitarist 397, april 2024

Froukje is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste popfenomenen van Nederland. Interessant is dat haar begeleidingsband zoveel meer is dan een stel anonieme muzikanten. Zo is Yvette Terps.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 397, april 2024

In Gitarist 397, april 2024 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsnive.....meer »»

Ruud Jolie: liedjes binnen een liedje

Video en audio bij het interview in Gitarist 397, april 2024

‘By Design Or By Disaster’ is het derde album van For All We Know, het eigen project van Within Temptation-gitarist Ruud Jolie. De sterke, emotionele rocksongs op het album vormen een interessant .....meer »»

Er is momenteel geen giveaway

.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken