Video bij de Fender test in Gitarist 348

Video bij de Fender test in Gitarist 348

Het nieuwe modelingconcept van Fenders Tone Master-serie

De test van de Fender Tone Master Deluxe Reverb en Twin Reverb uit Gitarist 348, maart 2020, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Riff van de maand: Derek and the Dominos - Layla

Audio bij de workshop in Gitarist 347

In Gitarist 347, februari 2020, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Een klassieker onder de classic rock-riffs, gespeeld door twee van de grootste namen van het genre, Duane Allman en Eric Cla.....meer »»

Video bij de Origin Effects test in Gitarist 347

Kleinere en betaalbaardere RevivalDRIVE

De test van de Origin Effects RevivalDRIVE Compact uit Gitarist 347, februari 2020, hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 347

In Gitarist 347, februari 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

Jamtrack: indie-bluesrock

Audio bij de workshop in Gitarist 347

In Gitarist 347, februari 2020, vind je de noten, de tabs en het akkoordenschema bij deze workshop. Mix indie met blues en je krijgt een frisse, eigentijdse sound......meer »»

De Gitarist Poll Awards 2019 - Stem nu!

Kies de beste gitaristen en de gear van het jaar!

Elk jaar schrijven we met Gitarist een poll uit. Wie zijn de favoriete gitaristen van 2019? Wat vinden jullie als lezers van ons blad en bezoekers van Gitarist.nl de beste nieuwe gitaren, amps en effe.....meer »»

Wies met Jeanne Rouwendaal in Aquarium Sessions - 4 songs en een interview

En op 18 januari op Noorderslag

Op 18 januari staat de band Wies op Noorderslag 2020. Met gitariste-zangeres Jeanne Rouwendaal! WIES won de Grote Prijs van Nederland, de Amsterdamse Popprijs en het Nederlandstalige trio werd geselec.....meer »»

Jamtrack: surf

Audio bij de workshop in Gitarist 346

In Gitarist 346, januari 2020, vind je de noten, de tabs en het akkoordenschema bij deze workshop. Draai je reverb open en probeer je zonnigste licks uit over onze vrolijke surfbackingtrack......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken