Workshop Basnoten: Chops deel 2

Workshop Basnoten: Chops deel 2

Verder trainen met Victor Wooten

Goed “getraind” afgelopen maand? In Gitarist 255 kun je meer oefeningen vinden de workshop Chops deel 2......meer »»

Schertler akoestische gitaarversterkers

PB Music nieuwe Schertler-importeur voor de Benelux

Onlangs voegde PB Music het Zwitserse merk Schertler toe aan het al behoorlijk uitgebreide repertoire van gitaarproducten. In Gitarist 254 (mei 2012) vind je een test van de Yellow Blender, een preamp.....meer »»

Videoplaylist Roland V-Guitars

Fender/Roland G-5 V-Guitar Stratocaster en GC-1 Ready Stratocaster

Op de NAMM Show werden twee nieuwe Stratocasters van Roland aangekondigd. Ja, je leest het goed: de eerste 'Fender powered by Roland' gitaren zijn een feit. Het gaat om de Fender/Roland G-5 Virtual Gu.....meer »»

Drie dagen Gitaarkamp in juni

Met Ruben Hoeke, Harry Sacksioni, Lex Bolderdijk en Jan Wouter Oostenrijk

Je kunt je nog steeds aanmelden voor de drie edities van Gitaarkamp die dit jaar worden georganiseerd. Het Gitaarkamp voor 20-plussers duurt drie dagen, van vrijdag 15 t/m zondag 17 juni, en vindt pla.....meer »»

Tosin Abasi: 8-string virtuoos bij Animals As Leaders

Video- en audioplaylists bij het interview in Gitarist 254

Animals As Leaders gitarist Tosin Abasi was onlangs te gast bij Feedback Rotterdam met een gratis clinic. In Gitarist 254 kun je een interview met de 8-snaar virtuoos lezen. Hij vertelt ons over zijn .....meer »»

Op de plaat: Koloss van Meshuggah

Video- en audioplaylists bij het artikel in Gitarist 254

Ze zijn een van de meest geliefde extreme metalbands ter wereld en toveren ultrazware tonen uit hun achtsnarige gitaren. In Gitarist 254 kun je het interview met gitarist Marten Hagström lezen over hu.....meer »»

Musikmesse Frankfurt 2012

Drie dagen speuren naar de nieuwste producten op gitaargebied

Op de eerste lentedag reisde een Gitarist-team naar de Musikmesse in Frankfurt af. De zon scheen volop, maar onze reporters begaven zich tussen de stands in de enorme beurshallen om te speuren naar de.....meer »»

Videorecensies Ampeg Street Team

De Ampeg GVT15-112 combo 5x getest

In Gitarist 248 lanceerden we in samenwerking met Ampeg een wedstrijd waarbij de winnaars een Ampeg GVT15-112 combo thuisgestuurd zouden krijgen, die ze vervolgens in een videorecensie zouden moeten b.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken