Open podium: Fleetwood Mac - Go Your Own Way

Open podium: Fleetwood Mac - Go Your Own Way

Audio bij de workshop in Gitarist 367

In Gitarist 367, oktober 2021 vind je akkoorddiagrammen, akkoordenschema en tekst bij deze workshop. Stof je akoestische 12-snarige gitaar af en speel mee met deze wereldhit van Fleetwood Macs alle re.....meer »»

Apotheose Unmute Us met 50 muzikanten bij Matthijs Gaat door

Legendarische versie van Sly's Dance To The Music

Als het kabinet gisterenavond even de televisie aan gehad heeft is er geen ontkomen meer aan om dinsdag de boel open te gooien voor de culturele sector. Tienduizenden Unmute Us demonstranten in tien s.....meer »»

Release van de week: La Belle Époque - Volume 1

Vandaag verschenen: 10 september 2021

In de afgelopen weken publiceerden we op deze website en ons Youtube-kanaal GitaristVideo vier video's van akoestische versies van nummers die vandaag verschenen zijn op het album La Belle Époque 'Vo.....meer »»

The Fellowship Of Acoustics viert 20-jarig bestaan

Verjaardagsfestival in eigen parktuin

De Fellowship Of Acoustics bestaat 20 jaar en dat werd op 4 september gevierd met een heus festival in het park behorend bij het prachtige monumentale pand van deze bijzondere gitaarwinkel......meer »»

Release van de week: Iron Maiden - Senjutsu

vandaag verschenen: 3 september 2021

Iron Maiden mag je gerust zien als een van de grondleggers van het Heavy Metal genre. Al sinds eind jaren '70 zijn de Britten vrijwel continu aan het touren en sinds het eerste album uit 1980 stapelen.....meer »»

Première Anne Soldaat in La Belle Époque videoserie

Gibson Sessions op Gitarist.nl en ons GitaristVideo YouTube-kanaal

De vierde video van de Gibson Sessions videoserie met La Belle Époque gaat vandaag in première. Met Gitarist zijn we partner van dit project en presenteren we exclusief in de maand augustus de video.....meer »»

Première Kim Janssen in La Belle Époque videoserie

Gibson Sessions op Gitarist.nl en ons GitaristVideo YouTube-kanaal

De derde video van de Gibson Sessions videoserie met La Belle Époque gaat vandaag in première. Met Gitarist zijn we partner van dit project en presenteren we exclusief in de maand augustus de videoâ.....meer »»

Release van de week: Robben Ford - Pure

Vandaag verschenen - 27 augustus 2021

Robben Fords nieuwe album ‘Pure’ is het eerste instrumentale uitstapje van de bluesvirtuoos sinds 'Tiger Walk' uit 1997. Het is ook zijn eerste nieuwe solomateriaal sinds de release van 'Purple Ho.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken