Release van de Week: Wies - Het Is Een Wies

Release van de Week: Wies - Het Is Een Wies

Vandaag verschenen - 17 september 2021

We zaten met smart te wachten op het debuut van dit fijne trio. Het Is Een Wies komt vandaag uit en we spraken met bassist Tobias over de afgelopen drie jaar, het opnemen en natuurlijk de gebruikte sp.....meer »»

Mark Lettieri: cool, uniek & speciaal

Audio en video bij het interview in Gitarist 367

Mark Lettieri is een bezig baasje. Naast zijn werk met Snarky Puppy en de samenwerking met Cory Wong in de Fearless Flyers heeft hij zes albums op zijn eigen naam staan, waarvan de laatste, ‘Deep: T.....meer »»

K.K. Downing: “Geïmproviseerde solo’s zijn het moeilijkst te kopiëren”

Voormalig Judas Priest-gitarist over zijn gitaarspel en zijn nieuwe album

K.K. Downing vertrok in 2011 na meer dan veertig jaar bij de Britse metallegende Judas Priest. Na bijna tien jaar stilte verschijnt op 1 oktober het debuutalbum ‘Sermons Of The Sinner’ van zijn ni.....meer »»

Geheel vernieuwde editie van De Muzikantengids is uit

Nu gratis thuisgestuurd als je een jaarabonnement op Gitarist neemt

De Muzikantengids. Het is al vele jaren een begrip. Maar voor wie het dat nog niet is: het 346 pagina’s dikke boekwerk bevat álles wat je moet weten als popmuzikant. In chronologische volgorde beha.....meer »»

Video bij de PRS test in Gitarist 367

Mark Lettieri's signaturegitaar is een superstrat met veel mogelijkheden

De test van de PRS Fiore uit Gitarist 367, oktober 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 367

In Gitarist 367, oktober 2021 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsni.....meer »»

Video bij de Fender test in Gitarist 367

De eenvoudige Noventa Tele en Strat zijn toppers op elk niveau

De test van de Fender Noventa Telecaster en Stratocaster uit Gitarist 367, oktober 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

De Gibson Sessions video's en het debuutalbum van La Belle Époque

Danny van Tiggele nodigt 15 van zijn favoriete artiesten uit voor 'Volume 1'

De afgelopen maand publiceerden we elke week een nieuwe video in de serie Gibson Sessions met La Belle Époque: Blaudzun, Judy Blank, Kim Janssen en Anne Soldaat. In dit webartikel kan je ze nu alle v.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken