Ultieme reverb van Neunaber?

Ultieme reverb van Neunaber?

17 verschillende reverbs in de Illumine

Het hightech pedalenmerk uit Californië komt met een nieuwe reverb, de Illumine. Veel opties? Check! Presets? Check! Compact? Check!.....meer »»

Don Everly overleden

Keith Richards noemde Don "een van de beste ritmegitaristen"

Afgelopen zaterdag overleed Don Everly thuis in Nashville, Tennessee op 84-jarige leeftijd. Samen met zijn broer Phil vormde hij het duo The Everly Brothers, dat eind jaren vijftig, begin jaren zestig.....meer »»

Speciale afwerking LTD '87 serie

Alleen dit jaar verkrijgbaar

Op de NAMM Show van 2020 presenteerde ESP de '87 reissue serie, bestaande uit modellen uit de beginperiode van ESP toen topgitaristen voor het eerst kennismaakten met dit Japanse merk. Nu wordt voor d.....meer »»

Première Judy Blank in La Belle Époque videoserie

Gibson Sessions op Gitarist.nl en ons GitaristVideo YouTube-kanaal

De tweede video van de Gibson Sessions videoserie met La Belle Époque gaat vandaag in première. Met Gitarist zijn we partner van dit project en presenteren we exclusief in de maand augustus de video.....meer »»

Release van de Week: Jett Rebel - Pre-Apocalypse Party Playlist

Vandaag verschenen - 20 augustus 2021

Pre-Apocalypse Party Playlist is een van de belangrijkste Nederlandse releases van dit jaar. Niet alleen is het een zeer fijn en zeer divers album, maar Jett Rebel voelt zich na zijn werk met onder me.....meer »»

Jett Rebel: 'Wat ik vooral doe is platen maken'

Interview naar aanleiding van zijn nieuwe album dat 20 augustus verschijnt

Het langverwachte nieuwe album van Jett Rebel is uit. Op Pre-Apocalypse Party Playlist speelt hij opnieuw alle instrumenten zelf. Maar voor het eerst is hij nu ook volwaardig producer van zijn eigen p.....meer »»

Robben Ford: terug naar instrumentale muziek

Audio en stijlanalyse bij het interview in Gitarist 366

Voor de opnames van ‘Pure’, zijn eerste instrumentale album sinds ‘Tiger Walk’ uit 1997, ging Robben Ford op een nieuwe manier te werk. In Gitarist 366, september 2021 legt hij uit hoe hij de .....meer »»

Sloper = twee drummers & twee gitaristen

Fabio Cannini, Peter Shoulder, Mario Goossens, Cesar Zuiderwijk

Sloper heeft niet minder dan twee topdrummers als stralend middelpunt: Cesar Zuiderwijk van Golden Earring en Mario Goossens van Triggerfinger. Maar zij zijn natuurlijk nergens zonder de inbreng van d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken