Release van de Week: Wies - Het Is Een Wies

Release van de Week: Wies - Het Is Een Wies

Vandaag verschenen - 17 september 2021

We zaten met smart te wachten op het debuut van dit fijne trio. Het Is Een Wies komt vandaag uit en we spraken met bassist Tobias over de afgelopen drie jaar, het opnemen en natuurlijk de gebruikte sp.....meer »»

Geheel vernieuwde editie van De Muzikantengids is uit

Nu gratis thuisgestuurd als je een jaarabonnement op Gitarist neemt

De Muzikantengids. Het is al vele jaren een begrip. Maar voor wie het dat nog niet is: het 346 pagina’s dikke boekwerk bevat álles wat je moet weten als popmuzikant. In chronologische volgorde beha.....meer »»

Apotheose Unmute Us met 50 muzikanten bij Matthijs Gaat door

Legendarische versie van Sly's Dance To The Music

Als het kabinet gisterenavond even de televisie aan gehad heeft is er geen ontkomen meer aan om dinsdag de boel open te gooien voor de culturele sector. Tienduizenden Unmute Us demonstranten in tien s.....meer »»

Release van de week: La Belle Époque - Volume 1

Vandaag verschenen: 10 september 2021

In de afgelopen weken publiceerden we op deze website en ons Youtube-kanaal GitaristVideo vier video's van akoestische versies van nummers die vandaag verschenen zijn op het album La Belle Époque 'Vo.....meer »»

Release van de week: Iron Maiden - Senjutsu

vandaag verschenen: 3 september 2021

Iron Maiden mag je gerust zien als een van de grondleggers van het Heavy Metal genre. Al sinds eind jaren '70 zijn de Britten vrijwel continu aan het touren en sinds het eerste album uit 1980 stapelen.....meer »»

Première Anne Soldaat in La Belle Époque videoserie

Gibson Sessions op Gitarist.nl en ons GitaristVideo YouTube-kanaal

De vierde video van de Gibson Sessions videoserie met La Belle Époque gaat vandaag in première. Met Gitarist zijn we partner van dit project en presenteren we exclusief in de maand augustus de video.....meer »»

Première Kim Janssen in La Belle Époque videoserie

Gibson Sessions op Gitarist.nl en ons GitaristVideo YouTube-kanaal

De derde video van de Gibson Sessions videoserie met La Belle Époque gaat vandaag in première. Met Gitarist zijn we partner van dit project en presenteren we exclusief in de maand augustus de video.....meer »»

Release van de week: Robben Ford - Pure

Vandaag verschenen - 27 augustus 2021

Robben Fords nieuwe album ‘Pure’ is het eerste instrumentale uitstapje van de bluesvirtuoos sinds 'Tiger Walk' uit 1997. Het is ook zijn eerste nieuwe solomateriaal sinds de release van 'Purple Ho.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken