Lari Basilio: clinics en meer tijdens de Guitar Summit in Mannheim

Lari Basilio: clinics en meer tijdens de Guitar Summit in Mannheim

Dinsdag en woensdag ook clinics in Heerenveen en Alphen a/d Rijn

Tijdens de Guitar Summit in Mannheim gaf de Braziliaanse shredder Lari Basilio maar liefst drie clinics en trad ze op tijdens een van de avondshows. En tussendoor had ze ook nog even tijd voor een int.....meer »»

Festival 20 Jaar Pop in Melkweg Amsterdam – do 5 oktober

Met Nusantara Beat (foto boven), The Great Communicators, Meis, Sue The Night, en vele anderen

Twintig jaar geleden startte Jack Pisters de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam, kortweg CvA Pop. Op donderdag 5 oktober spelen een twaalftal bands afkomstig van deze opleiding ter ere v.....meer »»

Release van de week: Indian Askin - Lonely Citizen

Vandaag verschenen: 22 september 2023

Briljante composities, schitterende gitaarrifs, verrassende beats, intense vocalen: Nelson Ayala heeft weer een meesterwerk neergezet met zijn Indian Askin. Lonely Citizen is onze Release van de Week!.....meer »»

Release van de week: Bombino - Sahel

Vandaag verschenen: 15 september 2023

Bombino is een Tuareg, afkomstig uit de woestijnen van Niger. Hij maakt desert blues en werd ooit genomineerd voor een Grammy in de categorie wereldmuziek. Zijn nieuwe album, ‘Sahel’, werd geprodu.....meer »»

Vintage Veenendaal, zaterdag 23 september

Najaarsshow verwacht weer veel bezoekers, standhouders en gitaren

Traditiegetrouw vindt eind september de najaarseditie van de Vintage Guitar Show in Veenendaal plaats, Europa’s grootste beurs voor vintage gitaren......meer »»

Release van de week: Bertolf - Bluefinger

Vandaag verschenen: 8 september 2023

De vorige plaat van Bertolf Lentink (‘Happy In Hindsight’) bevatte op Paul McCartney en Brian Wilson geïnspireerde popliedjes, rijk gearrangeerde songs met sterke melodieën, aanstekelijke refrei.....meer »»

Release van de Week: Traversus - The Only Way Is Through

Vandaag verschenen: 2 september 2023

'The Only Way Is Through' is de eerste EP van Traversus. Er is echter nergens aan te horen dat het om een debuut gaat; de jonge band uit Emmen laat een verrassend volwassen sound horen, die ergens tus.....meer »»

Release van de Week: Vandenberg – Sin

Vandaag verschenen: 25 augustus 2023

Drie jaar geleden verraste Ad Vandenberg de rockwereld met ‘2020’, het eerste Vandenberg-album in 35 jaar. Op een opvolger hoefden we minder lang te wachten: ‘Sin’ verschijnt vandaag en is in .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken