Mozer Guitars komt met nieuwe modellen

Mozer Guitars komt met nieuwe modellen

Nederlandse Mozer brengt Standard Line en signature model uit

Het jonge Nederlandse merk Mozer Guitars kwam al eens in het nieuws met zijn signature model voor Bill Kelliher van Mastodon. Toen al was bekend dat van het merk ook met een in serie geproduceerde Sta.....meer »»

Instrumenten van McCartney, Cash en Dylan kopen?

Honderden instrumenten en memorabilia ter veiling in Beverly Hills

Veilingen van gitaren en andere instrumenten zijn altijd goed voor mooi dagdromen. Bij Julien's Auctions in Beverly Hills (Los Angeles) gaan op 7 december wel heel veel fraaie stukken onder de hamer. .....meer »»

Exclusiviteitsalarm! Jack White's Bumble Buzz pedaal

Helaas alleen te koop in Nashville...

Third Man Records, Jack White’s platenlabel annex -winkel, heeft een effectpedaal uitgebracht in het kader van Black Friday. Uweetwel, die start van de uitverkoop die we nu dankzij internet in grote b.....meer »»

Feestelijke opening Uncle Dick's Guitar Store

Apeldoorn is gitaarspeciaalzaak rijker

Komend weekend wordt de Apeldoornse gitaarspeciaalzaak Uncle Dick's Guitar Store officieel geopend. De winkel is al sinds mei in bedrijf, maar zaterdag en zondag vindt de Grand Opening plaats, met div.....meer »»

Tom Morello op nieuw album Bruce Springsteen

High Hopes verschijnt op 11 januari 2014

Vandaag kondigt Bruce Springsteen aan dat zijn nieuwe album, ‘High Hopes’, op 11 januari 2014 zal verschijnen.
De context waarin het album is opgenomen varieert nogal: de E-Street Band is aanwezi.....meer »»

Adrian Vandenberg's MoonKings komen er aan!

Nieuwe Nederlandse band, albumrelease in februari

Gitarist had de primeur: op 6 november luisterden we in de Hilversumse Wisseloord Studios naar vier tracks van het op 21 februari 2014 te verschijnen, titelloze album van Vandenberg's MoonKings. Boven.....meer »»

Gretsch: de innovaties plus test Center-Blocks

Audio en video bij Gretsch feature Gitarist 273, december 2013

De hollowbody-ontwerpen van Gretsch hebben sinds hun opkomst midden jaren vijftig altijd tot de coolste gitaren behoord. De kenmerkende twang en semi-akoestische respons hebben ervoor gezorgd dat Gret.....meer »»

Amsterdam Electric Guitar Heaven

Op zondag 15 december met o.a. Gitarist Media Lounge, Jan Akkerman, Richard Hallebeek, Bram Stadhouders, finale SYTGA en Plug 'n Play met Anton Goudsmit

Festival Amsterdam Electric Guitar Heaven strijkt op 15 december neer in diverse zalen van het fraaie nieuwe gebouw van het Conservatorium van Amsterdam, vlakbij het Centraal Station. Het festival vin.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken